Ru | Ro
Microcell SRL (+373) 22 92 - 47 - 37
Home::Utilaje comerciale::Utilaj commercial. Rafturi comerciale Tegometal
Utilaj commercial. Rafturi comerciale Tegometal

Utilaj commercial. Rafturi comerciale Tegometal

Producatorul german de utilaj commercial, Tegometall de mult timp a reusit sa castige o pozitie puternica in productia de sisteme de rafturi comerciale în întreaga lume.

Rafturi Tegometall se diferă cu înaltă calitate avind un singur concept de design la cea mai largă gamă de tipuri de echipamente si utilaj commercial care oferă o oportunitate unică de a crea un interior individual într-un centru comercial sau magazin. În plus, constructia rafturilor se diferă cu simplitatea și variabilitatea de montare  ce vă permite cu ușurință replanificarea sau a lărgi zona rafturilor în dependența de necesități de sezon a magazinului ori schimbări în forma sa conceptuală prin intermediul unui utilaj commercial de calitate.

Rafturi  Tegometall mereu sunt de încredere în procesul de expluatare, precum şi o gamă largă de alegerea unor echipamente si utilaj commercial de acoperire ce vă permite cu uşurinţă să montați echipamentul în interior. Prin utilizarea tehnologiei de pulverizare acoperiri electrostatice produse pe baza de rasina de poliester, de acoperire are rate mari de rezistenţă la efectele fizice şi mecanice. Producatorul Tegometall utilizează vopsele de înaltă calitate și garanteaza calitatea acoperii a rafturilor si utilajul commercial!

Daca aveti nevoie de utilaj commercial de calitate superioara pentru afacerea Dvs., noi va propunem produsele de la compania Tegometall, care a cistigat increderea clientilor datorita unei atitudini obiective fata de productia sa. Utilajul comercial de la noi este cel mai bun. Va ajuta mult utilajul comercial.

Sfaturi de la Expert
Григорий Агбаш
ryuyr
Aboneaza-te la ştiri
Contacte

Microcell SRL, Р-ка Молдова, г Кишинёв ул.Мунчешть 364
тел: (+373) 22-92-47-37
факс: (+373) 22-93-01-41
e-mail: sales@forklift.md
www.forklift.md
www.sklad.md

http://www.stivuitoare.md

Pune o întrebare
Numele companiei *
Numele *
E-mail pentru un răspuns *
Telefon *
Intrebare *
Introduceti codul * 60543