Ru | Ro
Microcell SRL (+373) 22 92 - 47 - 37
Transpalete

Transpalet. Transpalet hidraulic


Transpalet hidraulic manual (stive hidraulice cu furci, rocla) sunt destinate pentru transportarea paletilor la depozite şi indispensabil pentru orice încărcare şi descărcare. Transpalet ridicare hidraulică a furcilor sunt cele mai frecvente mijloace de transport pentru diferite tipuri de mărfuri şi de paleti, din cauza contstrucției simplă, agilitate, fiabilitatea și simplitatea în utilizare și, cel mai important, preţ mic în comparaţie cu alte echipamente de depozit. Independent de condițiile de funcționare și sarcinile atribuite transpalete hidraulice manuale pot fi descrise după urmatoarele parametre.

Capacitate portanta – cel mai important criteriu la alegerea unui transpalet hidraulic. Capacitate portanta tipică a transpalete hidraulice 2000-2500 kg. De asemenea se produc transpalete hidraulice cu hidroscheme consolidate cu posibilitatea de a ridica sarcini 3,5 tone.

Dimensiunile transpalete – lungimea și lațimea furcilor: Transpalet hidraulic cu lungimea - 1,10-1,20 m.- cea mai buna variantă de a lucrea cu paleti de standart european, lucrând în spații înguste şi înghesuite cel mai bine de utilizat transpalete cu ridicare hidraulică, lungimea furcilor nu depășește 1000 mm, la transportarea sarcinilor mari și sarcinilor lungi,  precum şi diferite paleti concomintent,  mai bine de utilizat transpalete hidraulice cu furci de lațimea care nu se include în standarte (520-850 mm) și lungimea (800-2000 mm).

Rezistența la medii de lucru agresiv – pentru a lucra în industria alimentară și chimică, în locurile cu umiditate ridicată, cel mai eficient lucru cu transpalete cu ridicare hidraulică cu acoperire galvanizată (transpalete hidraulice galvanizate) sau din oţel inoxidabil.

Material roată conducătoare (cauciuc, poliamidă, poliuretan) și role de pe furci (poliamidă, poliuretan, metalice), precum şi numărul de rol (o rolă – single sau două role – tandem).

Există transpalete cu construcții speciale. De exemplu, transpalet, pentru a facilita eforturile la începutul mișcării transpaletelro sau traspalet cu cântar electronic.
Sfaturi de la Expert
Григорий Агбаш
Aboneaza-te la ştiri
Contacte

Microcell SRL, Р-ка Молдова, г Кишинёв ул.Мунчешть 364
тел: (+373) 22-92-47-37
факс: (+373) 22-93-01-41
e-mail: sales@forklift.md
www.forklift.md
www.sklad.md

http://www.stivuitoare.md

Pune o întrebare
Numele companiei *
Numele *
E-mail pentru un răspuns *
Telefon *
Intrebare *
Introduceti codul * 74374